Komplett flyttstädning

Effektiv flyttstädning med efterkontroll

  • Heltäckande städtjänster
  • Efterkontroller med garanti
  • Rengöring från golv till tak
  • Kristallklar fönsterputs

 

Hur kan vi hjälpa er?

Fyll i formuläret nedan för ett fritt kostnadsförslag.

Flyttstädning

Planerar ni att flytta och behöver hjälp med städningen? Vi erbjuder effektiv flyttstädning och rengör allt från golv till tak. Dessutom gör vi noggranna efterkontroller och lämnar garanti på arbetet.

Kontakta oss för kostnadsförslag

Hur går det till?

På Sydsvenska Städ tror vi på bra dialog. Därför börjar vi med att samtal med våra kunder och göra upp en specifikation på arbetet som ska utföras. Kunden väljer även tid och datum när städningen ska vara gjord. Därefter genomförs flyttstädningen grundligt och efterkontroller utförs.

Vad ingår i flyttstädning?

I en flyttstädning ingår ungefär samma tjänster som till en storstädning. Alla ytor och utrymmen rengörs noggrant. Även som svåråtkomliga ställen som:

  • Bakom spis och kyl
  • Under badkar
  • Ovanpå armaturer och lister

Dessutom putsar vi fönster både in- och utvändigt, samt polerar kakel och speglar.

Miljögodkända

Sydsvenska Städ är miljömärkta med Svanen och EU-Blomman eftersom vi utför städning med miljövänliga metoder och rengöringsmedel. Med våra arbetsmetoder gör vi minsta möjliga miljöpåverkan samtidigt som vi levererar ett rent resultat.

Vi är miljömärkta med Svanen och EU-Blomman

Fastigheter i alla storlekar

Oavsett om ni flytta från en mindre lägenhet, eller flytta ut en hel fastighet har vi resurserna och erfarenheten att ta hand om städningen. Våra flyttstädningstjänster erbjuder till såväl privatpersoner och företag, som offentlig förvaltning och kommuner.

Flexibla tjänster

Vi är flexibla med våra tjänster och är öppna för förslag om tilläggstjänster. Hos oss får ni helhetslösningar som anpassas efter era önskemål.