Effektiv & flexibel kontorsstädning

Helt utifrån era behov och förutsättningar

  • Noggrann lokalvård
  • Miljömedveten rengöring
  • Vi fyller på kontorsmaterial
  • Ni bestämmer frekvensen

Hur kan vi hjälpa er?

Fyll i formuläret nedan för ett fritt kostnadsförslag.

Kontorsstädning

Behöver ni regelbunden kontorsstädning? Vi erbjuder effektiv lokalvård till hela fastigheten. Ni bestämmer hur ofta vi ska komma. Dessutom fyller vi på med förbrukningsvaror som hygienartiklar och kontorsmaterial.

Kontakta oss för kostnadsförslag

Vi städar hela kontoret

Vi erbjuder heltäckande lösningar utifrån era behov och förutsättningar. Vanligtvis inleder vi med ett besök då vi ser över era lokaler och gör upp en handlingsplan. Våra städtjänster inkluderar exempelvis:

  • Städning av entré
  • Städning av kök
  • Städning av kontorslandskap och skrivbord
  • Städning av konferensrum

På Sydsvenska Städ är vi flexibla med våra tjänster och arbetar vi efter att finna lösningar till våra kunders önskemål.

Kontorsstädning hos Sydsvenska Städ

Helhetslösningar

Med vårt breda utbud av tjänster kan vi skapa heltäckande lösningar till ert behov. Vi kan sköta om allt från lokalvård, till vaktmästeri, trappstädning, fruktleverans och kontorsmaterial. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa er.

Entrémattor

Behöver ni entrémattor till ert kontor? Våra medarbetare sköter hela hanteringen från leverans, till tvätt och byte av mattor. Vi kan även erbjuda heltäckningsmattor. Ni bestämmer färg och utseende på mattorna. Dessutom kan vi ordna ert företags logotyp på entrémattorna.

Läs mer om entrémattor här

Storstädning?

Minst en gång om året kan ert kontor behöva en rejäl storstädning. Då rengör vi allt i fastigheten, från golv till tak. Huvudsakligen gäller det svåråtkomliga ställen som bakom element och skåp, eller ovanpå armaturer och ventilationstrummor. Om ni har en lokal med högt i tak har vi möjlighet att ta oss upp och rengöra på höjder andra städfirmor inte hade arbetat.

Läs mer om våra storstädningstjänster här

Golvvård

Oavsett om ni har vinylgolv, parkett eller laminatgolv kan vi rengöra det. Våra medarbetare skurar golvet fläckfritt och polerar det med diamantrondell om ni önskar ett spegelblankt golv.

Läs mer om golvvård här

Fönsterputs

Sydvenska Städ kan putsa era fönster, både ut- och invändigt. Till fönsterputsningen använder vi avjoniserat vatten. Det är helt fritt från kemikalier och lämnar ett kristallklart resultat. Vi har även möjlighet att putsa fönster på höga höjder.

Om ni vill veta mer om vår fönsterputsning kan ni läsa här

Förbrukningsvaror

När vi städar era lokaler kan vi samtidigt fylla på era förbrukningsvaror. Det innebär allt från kontorsmaterial som papper och pennor, till hygienprodukter som toalettpapper och tvål. Vi kan även leverera livsmedel som mjölk, smör, pålägg och färsk frukt.

Läs mer om förbrukningsvaror här

Kontakta Sydsvenska Städ

Sydsvenska Städ har kunder i hela Skåne. Vi har kontor från Helsingborg i väst, Ystad i söder och Kristianstad i öst med huvudkontor i Malmö. Kontakta ditt närmaste kontor.