Regelbunden trappstädning

Noggrann lokalvård efter era behov

  • Frekventa efterkontroller
  • Miljövänliga metoder
  • Allt från trapp till hiss
  • Flexibla helhetstjänster

Hur kan vi hjälpa er?

Fyll i formuläret nedan för ett fritt kostnadsförslag.

Trappstädning

Om ni behöver regelbunden trappstädning är ni välkomna till oss. Vi rengör er trapp så ofta som ni behöver. Dessutom erbjuder vi storstädning med rengöring av allt från väggar till tak, för en ren och fräsch trapp. Välkomna!

Kontakta oss för kostnadsförslag

Enligt era behov

Ett trapphus utsätts för smuts som dras in utifrån. Därför kräver det lokalvård och tillsyn ofta. På Sydsvenska Städ är vi flexibla med våra tider. Vi rengör trapphuset under tider efter era önskemål, med en frekvens som är anpassad efter trappens behov.

Vad ingår i trappstädning?

I trappstädningen sopar och våttorkar vi ert trapphus så ofta som ni behöver. Ställen som får rengöring är bland annat:

  • Trappsteg
  • Avsatser
  • Ledstänger
  • Torkmattor

Dessutom torkar vi port- och hissdörrar, samt rengör golvet och väggarna inuti hissarna.

Anpassad frekvens

Under vinterhalvåret brukar det vara en god idé öka städfrekvensen, då lera, regn och snö dras in mer eller mindre dagligen. Hos oss får ni stor flexibilitet med tiderna och kan ändra periodfrekvenser om ni ser större eller mindre behov.

Trappstädning utförd av Sydsvenska Städ

Hisstädning

Har ni hiss i fastigheten? Givetvis tar vi hand om den också. Efter överenskommelse tar vi hela trapphuset och hissen vid samma tillfälle. Då våttorkar vi golvet och rengör handräcken, handtag samt hissfönster.

Storstädning

Ett par gånger om året rekommenderar vi storstädning av trapphuset. Under storstädningen skrubbar vi rent allt från golv till tak och rensar ventilationsgaller. Dessutom har vi möjlighet att ta oss högt upp för att damma armaturer och rör. Om det behövs fönsterputsning kan vi även ordna det, såväl utvändigt som invändigt.

Läs mer om vår storstädning här

Miljövänligt

På Sydsvenska Städ arbetar vi miljömedvetet och har som mål att rengöra er fastighet med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi är certifierade med miljömärkningen ”EU-Blomman” och följer deras hårda miljökriterier. Med undantag för svår smuts vid storstädning undviker vi att använda kemikalier vid rengöring.

Fastighetsunderhåll

En fastighet behöver en vaktmästare som underhåller den och fixar allt som behöver åtgärdas. Vi har tekniskt kunnande vaktmästare som kan sköta om er fastighet och göra uppgifter som att byta lampor, lösa enkla stopp i avloppet och ta hand om miljörum och sopsortering.

Vill du veta mer om fastighetsunderhåll och vaktmästeri? Läs här

Kompletta lösningar

Vi kan erbjuda heltäckande lösningar för allt från lokalvård och fönsterputs, till vaktmästeri och trädgårdsservice. När ni samlar alla tjänster i ett företag får ni en effektivare och mer ekonomiskt gångbar lösning.

Prata med oss om helhetslösning till er fastighet

Sydsvenska Städ finns i hela Skåne. Du hittar oss i Helsingborg, Lund, Kristianstad, Ystad och Sjöbo med huvudkontor i Malmö. Kontakta ditt närmaste kontor.