Är det dags för storstädning?

Vi rengör allt. Även svåråtkomliga ytor

  • Alla ytor från golv till tak
  • Städning på höga höjder
  • Noggranna efterkontroller
  • Flexibla lokalvårdstjänster

Hur kan vi hjälpa er?

Fyll i formuläret nedan för ett fritt kostnadsförslag.

Storstädning

Är det dags för storstädning? Sydsvenska Städ erbjuder noggrann storstädning av lokaler och fastigheter i alla storlekar. Vi rengör allt från golv till tak och tar även svåråtkomliga ställen som bakom skåp samt ovanpå armaturer.

Kontakta oss för kostnadsförslag

Varför storstäda?

I den dagliga städningen brukar man vanligtvis enbart våttorka och damma av öppna ytor som golv och bord. De går snabbt att städa och håller lokalen vårdad. Men efter några månader krävs det att rengöra överallt i lokalen för att förhindra för stora ansamlingar av smuts, damm och i värsta fall mögel.

Vad ingår i städningen?

Under storstädningen rengör vi i samråd med er alla ytor i utrymmet. Då städar vi även på områden som vanligtvis inte rengörs. Det gäller exempelvis:

  • Tvätt av mattor
  • Rengöring av väggar
  • Rengöring av tak
  • Städning av armaturer
  • Rengöring av ventilationsspjäll

Vi rengör även bakom och under skåp, spis, kylskåp, element, etc. Dessutom kan vi putsa era fönster både in- och utvändigt.

 

Städning på höga höjder

Har era lokaler högt i tak är det inga problem. Vi har möjlighet att komma upp på höga höjder och rengöra ovanpå på svåråtkomliga områden som armaturer, lampor, ventilationsrör. Dessutom kan vi putsa fönster upp till 16 meters höjd och har möjlighet att ta in underleverantör för ännu högre höjder.

Fönsterputsning

På Sydsvenska Städ putsar vi gärna era fönster också, både in- och utvändigt. För att rengöra glaset använder vi avjoniserat vatten, vilket innebär att vi putsar helt utan kemikalier och uppnår ett kristallklart resultat utan kalkrester. Dessutom kan vi nå fönster upp till 16 meters höjd och har möjlighet att ta in underleverantörer som kommer ännu högre upp.

Läs mer om vår fönsterputsning här

Heltäckande städtjänster

I vårt breda utbud av tjänster kan vi erbjuda helhetslösningar för era lokalvårdsbehov. Att hålla flera tjänster under samma företag sparar er onödiga kostnader till flera leverantörer. Vi kan exempelvis städa era lokaler regelbundet och storstäda två gånger om året.

Sydsvenska Städ finns i hela Skåne – från Helsingborg i väst, till Kristianstad i öst med huvudkontor i Malmö. Kontakta ditt närmaste kontor.